Titlu Original: Mincinosul Mincinosilor
Anu: 1997
Duratia: 86 min.
Descriere: Fletcher Reede (Jim Carrey) este un avocat obsedat de munca lui care isi castiga existenta mintind pe toata lumea. Acest prost obicei l-a transformat intr-un om prosper, dar il indeparteaza in timp de sotia lui Audrey (Maura Tierney). Si incepe sa-i afecteze si relatia cu fiul sau, Max (Justin Cooper).
Desi Fletcher i-a promis de mai multe ori lui Max ca va veni la aniversarea lui de opt ani, in momentul in care apare ceva important la munca, uita cu desavarsire de petrecere. Intr-un tarziu suna acasa si se scuza intr-un mod atat de penibil, incat chiar si fiul lui isi da seama ca tatal sau este cel mai mare mincinos de pe pamant.
Cand vine timpul sa sufle in lumanari, Max isi pune o dorinta: ca tatal lui sa nu mai poata spune nici o minciuna pentru o zi intreaga. In mod miraculos, dorinta micutului se indeplineste si a doua zi, marele avocat descopera ca este total incapabil de a spune ceva ce nu este adevarat.
Viata lui ia cu totul o alta turnura, in principal din cauza incurcaturilor in lant atat in firma unde lucra cat si in procesul de divort in care era implicat.
Acest film a fost creat pentru a arata publicului si o latura mult mai calda si simpatica a personalitatii lui Jim Carrey. Poate si din aceasta cauza, scena in care personajul lui Jim se bate singur este una cat se poate de reala. Producatorii spun ca nu au folosit nici un efect special, zgomotele care se aud provenind chiar din impactul dintre capul lui Jim si pereti...







Categories: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Va Rugam sa respectati un limbaj decent !